Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen
/ 12

Lichtjestocht 2022

Dit jaar organiseert Martens Tweewielers weer de Ruchphense lichtjestocht op 4 november 2022


Inschrijven

Kosten van de inschrijving zijn €10,- per persoon.
Dit bedrag komt volledig ten goede aan de Ronald Moerings Foundation, zij steunen het kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Parcours
Het parcours is veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Ook dit jaar beloven we er een mooie rit van te maken. Het parcours is voor 90% bos/onverhard en voor 10% weg/verhard. De afstand is +/- 25 kilometer. Vertrek is tussen 19.00 en 20.00 vanaf de nieuwe locatie: Speelboerderij den Scherpenberg. De Speelboerderij is gelegen aan de Scherpenbergsebaan 53 4715SK te Rucphen.

 

Verlichting

De tocht zal in het donker verreden worden, zorg daarom dat je goede verlichting bij je hebt.

Wees er zeker van dat het licht lang genoeg brand, dat je goed ziet waar je rijdt, maar wees ook zichtbaar voor de overige deelnemers en het verkeer.

Veiligheid

Bij uw inschrijving ontvangt u een mail met een telefoonnummer welke u kunt bellen als u met pech  onderweg staat, of in het slechtste geval de weg kwijt bent. Bij acute nood belt u meteen 112.

Een helm is verplicht, evenals goed zichtbaar zijn. Let op, de lichtjestocht is geen wedstrijd en er is geen voorrang op ander verkeer, het gaat vooral om de gezelligheid.


Eigen Risico

Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor schade en of letsel voortvloeiend uit dit evenement. Let op, u neemt deel aan een evenement met risico’s. Als u zich inschrijft gaan u hier automatisch mee akkoord.

 

Nieuwe Adres
We starten deze editie vanaf Speelboerderij den Scherpenberg.
Scherpenbergsebaan 53, 4715 SK Rucphen.
In deze gezellige horecagelegenheid is er gelegenheid om een welverdiende 3e helft te vieren.
Parkeren kan bij de Speelboerderij zonder problemen, maar wij raden natuurlijk aan om op de fiets te komen.spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen