Menu Voor advies telefoon +31 (0) 165-343 335
Direct naar onze webshop
Bodyscan Fietsmeting

Bodyscan Fietsmeting

Fiets op maat door professioneel Bodyscan systeem!
Bij het berijden van een fiets is de maatvoering zeer belangerijk, daarom kan bij ons iedereen opgemeten worden en stellen wij uw fiets op uw lichaam af! Voor de beste houding en prestaties op de fiets. Wij kunnen u bij lichaamsklachten zoals, rugklachten, nekklachten enz. adviseren, met de meting deze klachten laten verdwijnen of verminderen! Door een fiets die compleet is afgesteld op uw lichaam voelt u zich prettiger op uw fiets. En kunt u de maximale prestatie uit uw lichaam en fiets halen!   De prijs van de Bodyscan meting+afstellen van de fiets bedraagt:  € 35,- Bij aankoop van een nieuwe fiets is deze meting gratis
Bij complexe klachten tijdens het fietsen zoals knie-, rug- of nekklachten kunt u ook bij Martens tweewielers terrecht!  U kunt dan op afspraak een uitgebreidere test laten uitvoeren door Nelis Koeken die in onze winkel een praktijkruimte heeft. Nelis werkt o.a. voor Giant-Alpecin (Ploeg Tom Dumolin) en is ook ervaren met het maken van bijvoorbeeld trainingsschema's. Deze jongeman is afgestudeerd als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper.
Klik hier voor meer info over de Dynamische fietsmeting       Deze metingen zijn voor:  Racefietsen, Mountainbikes en Trekkingfietsen.
Wij zien u graag bij ons in de winkel voor een professionele meting + afstelling van uw fiets.     Hieronder een impressie van de Bodyscanning Fietsmeting.
De maten worden nauwkeurig opgenomen. Uw lichaamsmaten worden ingegeven in het systeem van Body Scanning. Na een aantal selecties word een advies gegeven voor de juiste afstelling van uw fiets. Als eerste word de zadelhoogte afgesteld. Hierna word de afstand punt zadel achter hart trapas afgesteld. Als derde word de afstand van het zadel naar het stuur gemeten en indien nodig word er een andere stuurpen gemonteerd.
Als laatst word de stuurhoogte t.o.v. de zadelhoogte afgesteld.