Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Cube-mountainbike

Cube-mountainbike

Cube is groot geworden met Mountainbikes op de markt te zetten met een hoge prijs-kwaliteitsverhouding. De Duitse fietsfabrikant is het sterkst groeiende mtb-merk in West-Europa. Voor de beginnende mountainbiker die aan de hobby wilt "proeven" heeft Cube een prachtig segment. De Cube 29-ers zijn mountainbikes met grotere wielen, waardoor u gemakkelijker hoge snelheden bereikt. Ook is de fiets comfortabeler tijdens het fietsen.


De hardtail mountainbikes zijn speciaal voor de recreatieve fietsers, deze fietsen hebben een comfortabele, maar toch sportieve zithouding. Perfect om kennis te maken met deze mooie hobby, omdat deze mountainbikes te verkrijgen zijn in een lagere prijsklasse met goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor fanatieke mountainbikers die van een lichtgewicht hardtail mountainbike houden  zijn er ook carbon mountainbikes ontwikkeld. Bij hardtail mtb's is de vering aan de voorzijde van de fiets, maar niet aan  de achterzijde. 

 

De Cube Reaction serie heeft fietsen met zowel carbonnen als aluminium frames. De afmontage is van Shimano of SRAM.  Alle Cube frames zijn uitgevoerd met een verwisselbaar derailleurpad, hierdoor kunt u altijd een nieuw derailleurpad monteren mocht de oude krom of gescheurd zijn. Ook is er bij de Cube Reaction een langere bovenbuis geplaatst en door de lichtere materialen is deze mtb meer geschikt voor de fanatieke mountainbiker die meerdere keren per week de bossen in gaat die is harder rijden dan de gemiddelde!


Bij een   Full Suspension  mountainbike is er een achter- en voorvering gemonteerd op de fiets, dit geeft meer comfort voor mensen die langere afstanden rijden of extreme tracks willen overwinnen.  Het nadeel van deze fietsen is dat door alle techniek die in de mtb's verwerkt zit, dat de aanschafprijs hoger is.  De Cube Stereo     120   is een mountainbike met een geschikte veerweg voor lekker comfortabel te touren in de Nederlandse bossen, maar zeker ook in de Ardenne. spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen