Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Cube-racefietsen

Cube-racefietsen

Met een Cube Racefiets heeft u de perfecte partner in huis voor wedstrijden of recreatief gebruik! Alle Cube racefietsen worden grondig getest op veiligheid, stijfheid en comfort. Hierdoor worden Cube fietsen vaak in fiets tests geprijsd om een goede prijs-kwaliteit verhouding. Of u nu gaat beginnen met de wielersport of een fanatiek wedstrijdfietser bent u zult aan iedere Cube racefiets veel plezier beleven.


Cube heeft  3 klasses racefietsen, de Cube Attain serie; voor de beginnende en recreatieve fietser, de Cube Agree serie ; voor de fanatieke recreatieve fietser of wedstrijdrenner, en de Cube Litening serie voor de ambiteuze wedstrijdfietser.
De  Cube Attain serie is een uitstekende racefiets met een comfortabele zitpositie. Het aluminium frame heeft een hoger balhoofd waardoor u een comfortabelere zithouding heeft, maar toch het echte racegevoel beleeft. De kabels lopen allemaal netjes door het frame, waardoor de fiets een super strak uiterlijk heeft. Een carbon voorvork maakt dat de berijder een perfecte controle heeft en maakt de fiets nog stijver. De Cube Attain is in verschillende afmontages te krijgen waardoor de Attain in diverse prijsklasses is te verkrijgen.
De racefietsen uit de Cube Agree serie zijn allemaal uitgevoerd met een Carbon frame. Het is een echte aero fiets, wat hem een harde racer maakt.  De interne kabelgeleiding geeft een strak uiterlijk maar ook gelijktijdig een lager gewicht. De taps toelopende balhoofdbuis geeft u betere controle over het stuurgedrag. De Agree is in diverse afmontages te verkrijgen. Deze fiets is een echte aanrader voor de ambiteuze toerfietser. Voor de wedstrijdfietser heeft Cube de Litening op de markt gebracht. Dit model heeft een sportieve zit, aerodynamisch en stijf frame. Dit zorgt ervoor dat deze typefiets uitermate geschikt is voor de wedstrijd fietser onder ons.

 spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen