Menu Voor advies telefoon +31 (0) 165-343 335
Direct naar onze webshop

Cube-racefietsen

Met een Cube Racefiets heeft u de perfecte partner in huis voor wedstrijden of recreatief gebruik! Alle Cube racefietsen worden grondig getest op veiligheid, stijfheid en comfort. Hierdoor worden Cube fietsen vaak in fiets tests geprijsd om een goede prijs-kwaliteit verhouding. Of u nu gaat beginnen met de wielersport of een fanatiek wedstrijdfietser bent u zult aan iedere Cube racefiets veel plezier beleven.
Cube heeft  3 klasses racefietsen, de Cube Peloton serie; voor de beginnende en recreatieve fietser, de Cube Agree serie; voor de fanatieke recreatieve fietser of wedstrijdrenner, en de Cube Litening serie voor de ambiteuze wedstrijdfietser.
De Cube Peloton serie is een uitstekende racefiets met een comfortabele zitpositie. Het aluminium frame heeft een RFR-geometrie (Ready for Race) waardoor u een sportieve zitpositie heeft, maar toch van lekker veel comfort geniet. De kabels lopen allemaal netjes door het frame, waardoor de fiets een super strak uiterlijk heeft. Een carbon voorvork maakt dat de berijder een perfecte controle heeft en maakt de fiets nog stijver. De Cube Peloton is in verschillende afmontages te krijgen waardoor de Peloton in diverse prijsklasses is te verkrijgen.
De racefietsen uit de Cube Agree serie zijn allemaal uitgevoerd met een Carbon frame, wat met gefabriceerd is met de Advanced Twin Mold technologie, hierdoor heeft Cube minder materiaal kunnen gebruiken, maar toch meer stijfheid weten te creeëren. De interne kabelgeleiding geeft een strak uiterlijk maar ook gelijktijdig een lager gewicht. De Cube Agree is heeft door het gebruik van de RFR (ready for race) geometrie de perfecte mix tussen een relaxte, comfortabele- en sportieve zitpositie. De taps toelopende balhoofdbuis geeft u betere controle over het stuurgedrag. De Agree is in diverse afmontages te verkrijgen, voor zowel de ambiteuze toerfietser als de doorgewinterde wedstrijdfietser.
De naam zegt het al; De Cube Litening serie is het lichtste en het stijfste wat er in het assortiment racefietsen bij Cube is.  Het frame heeft een speciaal ontworpen platte bovenbuis om gewicht te besparen en meer comfort te bieden. Het gewicht van het frame is beperkt tot een 860 gram, dit is mogelijk door gebruik van High Modulus Carbon Fibre. De Cube Litening is helemaal ontwikkeld met het oog op gewichtsbesparing en stijfheid. De Litening is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en hierdoor geschikt voor de veeleisende wielrenner.