Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Fietsverhuur/testfietsen

Fietsverhuur/testfietsen

Testfietsen Martens Tweewielers

 

Wilt u graag een fiets huren of testen in de prachtige regio rondom Rucphen, Roosendaal, Halderberge of in uw eigen omgeving ? Dan maakt Martens Tweewielers dit graag mogelijk ! Wij verhuren o.a. mountainbikes van de merken Cube en Cannondale, Elektrische mountainbikes voor volwassenen en kinderen, Elektrische fietsen van de merken Koga en Gazelle, heren- en dames stadsfietsen en voor personen die op zoek zijn naar iets unieks is er een  pumptrack te huur.

 

Wij van Martens Tweewielers raden u aan om gebruik te maken van de racefiets verhuur, omdat de streek van Breda, Roosendaal, Etten-Leur en Essen (België) heerlijk te fietsen is door de natuur en polder. 
Voor speciale gelegenheden, zoals opendagen, huwelijken of fotoshoots kunt u bij ons ook een ouderwetse bakfiets huren!

 

Voor de sportieve fietsers is er een ATB-route die start bij onze winkel. Wij verhuren mountainbikes om via deze route op een avontuurlijke manier kennis te maken met de Rucphense bossen. De ATB-route is 17 kilometer lang, maar eventueel ook uit te breiden tot maar liefst 47 kilometer. Klik hier voor meer informatie over de MTB-route in Rucphen. Wij verhuren fietsen in allerlei soorten en maten, alleen wij zijn niet gespecialiseerd in verhuur aan grote groepen. Voor groepen tot 10 personen kunt u contact opnemen met ons!

 

Wij weten dat u met de aankoop van een nieuwe fiets graag de juiste keuze wilt maken. Natuurlijk kunnen wij u hier goed in adviseren in onze winkel. Maar wat is er nu fijner om zelf te ervaren of deze fiets bij u past. Zo proberen we bij Martens Tweewielers via fietsen die bij ons te huur zijn, zelf te laten ervaren dat de fiets aan uw verwachtingen voldoet en dat u daardoor de juiste keuze kunt maken.

 

Het bedrag krijgt u uiteraard weer terug wanneer u besluit bij ons een fiets te kopen!


* de fiets dient opgehaald en teruggebracht te worden binnen onze openingstijden  * 

 


Voor vragen over het huren  van  fietsen kunt u ons bereiken via het contactformulier of via het telefoonnummer: +31 ( 0 ) 165 34 33 35 

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden  fietsverhuur / huurcontract. 

 

Enkele foto's van het fietsverhuur bij Martens Tweewielers: