Menu Voor advies telefoon +31 (0) 165-343 335
Direct naar onze webshop
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Naast verkoop en onderhoud van fietsen biedt Martens Tweewielers u ook de mogelijkheid voor het huren van een fiets.

Wilt u graag een dag, weekend of zelfs een week de prachtige regio rondom Rucphen, Roosendaal en Halderberge op de fiets verkennen? Dan maakt Martens Tweewielers dit graag mogelijk voor u zonder dat u uw eigen fiets van huis uit mee hoeft te nemen.

Voor de sportieve fietsers is er een ATB-route die start bij onze winkel. Wij verhuren mountainbikes om via deze route op een avontuurlijke manier kennis te maken met de Rucphense bossen. De ATB-route is 17 kilometer lang, maar eventueel ook uit te breiden tot maar liefst 47 kilometer. Klik hier voor meer informatie over de MTB-route in Rucphen. Wij hebben mountainbikes ter beschikking voor groepen tot 10 personen.Het huren van een sportieve Racefiets behoort ook tot de mogelijkheden. In de mooie omgeving van Breda, Roosendaal, Etten-Leur en Essen (België) kunt u heerlijk fietsen door natuur en polder.

Voor speciale gelegenheden, zoals opendagen, huwelijken of fotoshoots kunt u bij ons ook een ouderwetse bakfiets huren!

Tarieven fietshuur:

Type fiets

Huur kosten (Dag)

Huur kosten (Week)

Huurfiets  (dames of heren)

€ 9,50

€ 50,-

E-bike (actieradius tot 60km)

€ 25,-

€ 125,-

Bakfiets

€ 50,-

 n.v.t.

Mountainbike of Racefiets

€ 25,-

€ 120,-

Fatbike

€ 25,-

€ 120,-

Elektrische  Mountainbike

€ 35,-

€ 200,-

  Let op! de bakfiets is niet geschikt voor fietstochten!    U kunt een fietshelm huren voor €5 per dag.       Vul het contactformulier in, of bel voor meer informatie: +31 (0) 165 34 33 35