Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen
terug naar overzicht

Koga E-nova Heren Off Black

Koga E-nova Heren Off Black
Koga E-nova Heren Off BlackKoga E-nova Heren Off Black 2021Koga E-nova Heren Off Black met Bosch systeem
Merk: Koga
€ 2.999,-
Kies hier een uitvoering
- Koga E-nova Heren Off Black 300wh 54CM
2.999,-
Voorraadstatus wordt gecontroleerd...   voorraad wordt gecontroleerd
- Koga E-nova Heren Off Black 300wh 57CM
2.999,-
Voorraadstatus wordt gecontroleerd...   voorraad wordt gecontroleerd
- Koga E-nova Heren Off Black 300wh 60CM
2.999,-
Voorraadstatus wordt gecontroleerd...   voorraad wordt gecontroleerd
+ -

Kies eerst uw uitvoering
€ 2.999,-

 • GRATIS servicebeurt binnen het eerste jaar
 • Eigen werkplaats
 • Deze fiets wordt rijklaar voor u afgemonteerd
 • Klanten beoordeling 8,9

Productomschrijving:

Koga E-nova Heren Off Black

 

De Koga E-Nova is een comfortabele E-bike met een onderhoudsvrije dichte kettingkast. Er is gebruik gemaakt van de Bosch Active Line technologie, die zorgt voor een krachtige (50Nm), stille en betrouwbare trapondersteuning. Deze Koga E-bike heeft een uniek frame en waar het mogelijk is daar zijn de lasnaden van het KOGA frame perfect geëgaliseerd (smooth welding), zodat er een volkomen glad oppervlak ontstaat.


De Bosch middenmotor voelt heel stabiel en fijn aan. Dit heeft te maken met de plaats waar de motor zich bevind. Deze zit in het midden van de fiets en op een laag punt. Hierdoor is de fiets mooi in evenwicht tijdens het fietsen en merkt u bijna niet dat u op een elektrische fiets aan het rijden bent. De bediening van de E-nova zit direct naast het handvat. Het Bosch Intuvia display geeft u een duidelijke weergave van alle beschikbare informatie zoals snelheid, actieradius etc. 

 

De elektrische Koga E-nova fiets is voorzien van onderhoudsarme 8-speed naafversnelling en hydraulische velgremmen van Magura die zorgen voor veel remkracht en zijn zeer betrouwbaar. Dit in combinatie met de luxe Koga Feathershock voorvork zorgt er voor dat de Koga E-nova de perfecte elektrische fiets is voor recreatief gebruik in Nederland en voor het woon- werkverkeer!

 

Enkele voordelen van de Koga E-nova

 • Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden. De schakel-, rem- en verlichtingskabels en de elektrische onderdelen zijn perfect geïntegreerd zodat deze optimaal beschermd zijn tegen weersinvloeden. Bovendien draagt dit bij aan het strakke uiterlijk.
 • Luxe KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen voor extra comfort.
 • Krachtige Bosch motor, geplaatst in het midden van de fiets voor een ideale gewichtsverdeling en mede daardoor zeer goede rijeigenschappen.
 • De eenvoudig uitneembare accu is mooi geïntegreerd in de ranke achterdrager. Keuze uit 300, 400 of 500 Wh Powerpack accu.
 • Bosch Intuvia display geeft een duidelijke weergave van alle beschikbare informatie. Bediening direct naast het handvat.
 • Zeer duurzame en onderhoudsarme Shimano Nexus 8 speed Premium naafversnelling.
 • Betrouwbare en krachtige Magura hydraulische velgremmen.
 

Bij de Koga E-nova heb je de keuze om een grotere accu te kiezen tegen een meerprijs. Zo kunt u zelf bepalen welke grootte van accu bij u past. Standaard wordt de Koga E-nova geleverd met een 300 Wh Bosch accu. Hieronder in de tabel staat weergegeven hoeveel kilometers u met welke accu kunt rijden. 

 
Stand:    300 Wh accu (standaard meegeleverd)    400 Wh accu + €150,-    500 Wh accu + €350,- 
Eco  60 km tot 80 km  80 km tot 100 km   100 km tot 120 km
Tour  40 km tot 60 km   50 km tot 70 km  70 km tot 90 km
Sport   30 km tot 40 km  40 km tot 60 km  50 km tot 70 km
Turbo  15 tot 30 km  20 km tot 40 km  30 km tot 50 km
  
 *De kilometers die hierboven staan weergegeven zijn waardes uit de praktijk. Dit is van verschillende factoren afhankelijk, zoals bandenspanning, weeromstandigheden, lichaamsgewicht en heuvelachtig gebied. Vandaar dat wij niet zulke hoge kilometers garanderen, dit omdat het van verschillende factoren afhankelijk is. *
 

Specificaties Koga E-nova Heren Off Smoke:


Andere klanten kochten ook:

Locatie Martens-Tweewielers Rucphen