Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Merk-BBB

Merk-BBB

Het merk BBB heeft niet voor niets de slogan: BBB "All About Cycling". Het bedrijf uit Leiden heeft zich van een bescheiden 2 mans bedrijfje opgewerkt tot een van de grootste fietsonderdelen leveranciers van Nederland. BBB richt zich het meeste op het sportieve segment, namelijk Race en MTB producten. 
BBB is begonnen in het jaar 1997 met het leveren van sportbrillen, pompen en bar ends. Hier zijn al snel overschoenen en winterhandschoenen aan toegevoegd. 

Nu heeft BBB een groot assortiment aan helmen, kleding en vervangingsonderdelen zoals kettingbladen, schijfremblokken en kabelsets.

De sportbrillen van BBB onderscheiden zich door het flexibele "onbreekbare" frame. Ook zijn er van de brillen spareparts beschikbaar zoals neusstukjes. De Photochromische glazen van BBB hebben een speciale coating en hierdoor passen deze zich binnen enkele seconden aan de omstandigheden aan. Als u bijvoorbeeld in een donker bos fietst worden de glazen bijna transparant, rijd u in de volle zon zijn de glazen geheel donker. Hierdoor heeft u aan 1 sportbril voldoende en hoeft u geen andere lenzen te monteren.
Het assortiment accessoires van BBB is de laatste jaren erg uitgebreid. U kunt denken aan: BBB bidonhouders, BBB fietspompen, BBB bar ends of  BBB smartphone houders
Ook voor de thuissleutelaar heeft BBB een ruim aanbod aan hoogwaardig fietsgereedschap. U kunt zelfs gehele gereedschapskoffers kopen, of een specifiek stuk gereedschap behoord ook tot de mogelijkheden. Zodat u uw trouwe 2-wieler altijd goed kunt onderhouden.
BBB heeft het assortiment kleding ook flink uitgebreid, eerst waren het alleen handschoenen en overschoenen, maar nu heeft BBB alle soorten fietskleding, zoals shirten , broeken, jacks, onderkleding en helmen.
Diverse proffessionele wielerploegen rijden met helmen en fietsbrillen van BBB, en hebben hier al vele belangrijke wedstrijden en kampioenschappen met behaald!
Hierdoor laat BBB zien dat zij producten ontwerpen die maximale prestaties aan kunnen tegen een normale prijs.

 

BBB logospacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen