Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Merk-cannondale

Merk-cannondale

Het Amerikaanse fietsmerk Cannondale staat vooral bekend als innovatief op gebied van superlichte frames en de speciale Lefty Ocho voorvork.
Ook iets speciaals is dat u bij Cannondale als eerste eigenaar levenslang garantie krijgt op frame en voorvork, zowel bij aluminium als carbon. Dit bewijst dat Cannondale ervan overtuigd is dat zij het stevigste en beste materiaal gebruiken, maar dit wel gecombineerd met een super laag gewicht. Er zijn maar weinig merken die dichtbij de gewichten van Cannondale kunnen komen.
Cannondale werkt al jarenlang met proffessioals nauw samen en krijgen van deze veeleisende rijders veel feedback waarop ze weer verder kunnen borduren naar de ultieme fiets. Hier zijn al diverse ontwikkelingen uit voort gekomen, zoals bijvoorbeeld de Lefty Ocho voorvork of het SystemSix    frame. Tevens heeft Cannondale de eerste Full Suspension productie fiets ontwikkeld.  De voorsprong van de full suspension ten opzichte van de concurrenten is nooit weggegeven (Cannondale Scalpel-Si).

 

In 2020 heeft Cannondale de Supersix racefiets in een nieuw jasje gestoken en dat is niet onbesproken gebleven, deze fiets is namelijk gelijk verkozen tot racefiets van het jaar.

Dit geeft aan dat Cannondale zeker niet stil zit.


 spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen