Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Merk-Cube

Merk-Cube

Het merk Cube blinkt uit in: Prijs, kwaliteit en duurzaamheid. De Beierse fietsfabrikant is uitgegroeid tot een van de grootste merken van West-Europa. Door Cube's hoge kwaliteitseisen weet u zeker dat u jaren zorgenloos rond kunt fietsen, het maakt niet uit of dit op een normale trekking fiets is of op een professionele racefiets of mountainbike.

 

Cube laat door diverse onafhankelijke deskundigen de fietsen testen op gebruik en veiligheid. Ook intern doet Cube diverse analyses in samenwerking met de technische universiteit van München om de kwaliteit van bijvoorbeeld Carbonnen frames te testen. Hierdoor gaat Cube verder als de Europese wetgeving en normen qua kwaliteit en veiligheid! Zodat alle Cube fietsen zonder zorgen verkocht en gebruikt kunnen worden.  Cube onderscheid zich ook van andere merken door ook onderdelen die niet van Cube afkomen, bv. wielen of banden ook te laten produceren in Cube kleuren, zodat deze perfect matchen met de Cube fiets voor een mooi afgewerkt geheel.


Cube fietsen zijn innovatief en is perfect afgestemd op de eisen van de berijder. Of het nu een professionele Cube mountainbike of een kinderfiets is, Cube heeft aan alle soorten fietsen veel aandacht besteed aan de juiste geometrie en afmontage. Een voorbeeld is dat de duurdere race- en mtb fietsen een langere bovenbuis hebben, hierdoor zit u sportiever en kunt u uw kracht beter overbrengen op de pedalen tijdens wedstrijden of zware trainingen.  De racefietsen in een lagere prijsklasse zijn wat korter, hierdoor heeft u extra comfort tijdens uw toertocht.
Een voorbeeld met afmontage is ook duidelijk bij de Cube racefietsen.  Speciaal voor de stoere dames onder ons heeft Cube ook een ruim assortiment dames racefietsen en dames  mountainbikes. Deze fietsen hebben een andere geometrie als de normale fietsen. Met een kortere bovenbuis en ergonomisch zadel en handvaten is de fiets aangepast aan de wensen van de meeste vrouwelijke fietsers. Tevens hebben de fietsen ook een design wat door vrouwen is ontworpen!


Het merk Cube heeft ook veel bijpassende accessoires en kleding. De Cube kleding is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De Cube accessoires zijn ontworpen met het oog op design en gebruik. De kleuren zijn altijd wel te matchen met uw fiets, voor een afgewerkt en strak geheel. Er zijn bijvoorbeeld Cube bidonhouders, zadeltasjes, bidons of minitools.
Cube heeft ook veel onderdelen in het programma, zoals bagagedragers, verlichting  speciale Cube banden of  derailleurpads.

 spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen