Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Merk-Scott

Merk-Scott

Verfijn je keuze 

   

 

Scott Fietsen - bestel online of kom langs bij ons in de winkel

 

Scott is een merk dat gespecialiseerd is in productontwikkeling. Ze gaan geen uitdaging uit de weg. Ze volgen niet de trends, maar ze maken de trends. 

 

Wat opvalt aan Scott racefietsen, is de stijlvolle kleurmatching, het lage gewicht, cleane look en aerodynamica. Dit laatste is zeker van toepassing is bij de Scott Foil aero racefiets. 

 

Scott mountainbikes, zoals de Scott Spark fully mtb, zijn uniek door hun interne demper (schokbreker). Ook al het andere zoals interne kabels ontbreekt hier niet aan. Gaat de voorkeur toch naar de Scott Scale mtb omdat er op elke gram wordt gelet? Dan is de Scale hardtail echt iets voor jou. 

 

Scott gravelfietsen hebben een monsterachtige uitstraling waar de snelheid van afstraalt. De carbon variant van Scott is de Addict Gravel. In het aluminium heet deze de Speedster Gravel. Gravel is geen trend meer, maar hoort er helemaal bij. 

 

Scott e-bikes hebben hun plaats bij ons in de winkel verdient door de sportieve uitstraling en de keuze door deze e-bikes uit te voeren met een Bosch motor. Dit is geen pré maar een must. Wil je geen doorsnee e-bike, maar een waar je meer voor de dag kunt komen? Kom deze dan bij ons in de winkel in Rucphen zien en testen. spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen