Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Merk-Spiuk

Merk-Spiuk

Spiuk , een Spaans kledingmerk wat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in fietsschoenen.

 

In korte tijd is Spiuk uitgegroeid tot een van de grootste fietsschoenmerk van Spanje. In Nederland zijn ze in de loop der jaren ook sterk gegroeid. Daarom hebben wij gekozen om deze te importeren direct van Spiuk Spanje, zodat wij een grote voorraad kunnen garanderen in raceschoenen en mtb-schoenen. Wij hebben gekozen om schoenen te importeren van Spiuk, omdat er op de Nederlandse markt geen MTB of Race schoen verkrijgbaar is die kan tippen aan de kwaliteiten van de Spiuk fietschoenen. Denk hierbij aan het lichte gewicht, stijfheid, carbon zool en de eventuele BOA-sluiting met levenslange garantie en dit voor een prijs waar je u tegen zegt. De uitstraling van de race en MTB schoenen is modern, aerodynamisch en het ventilatieniveau (een belangrijk punt vanuit Spiuk Spanje) is van een zeer hoog niveau. De hoofddoelstelling van Spiuk is het aanbieden van een product van topkwaliteit aan fietsers die gebruik willen maken van de nieuwste ontwikkelingen in de technologie, en dit tegen een goede prijs! Hierdoor staat Spiuk in veel landen zeer bekend om deze hoogwaardige fietsschoenen. Buiten de hoogwaardige fietsschoenen, fabriceert Spiuk ook kleding en helmen. De kleding en helmen van Spiuk spraken ons zo aan door de modellen, kleurstellingen en kwaliteiten die gebruikt zijn,  dat deze producten zijn toegevoegd aan ons assortiment. 

 

Spiuk fietsschoenen

Op de volgende pagina zijn de fietsschoenen van Spiuk te bewonderen. De collectie bestaat uit raceschoenen en mtb schoenen. De nieuwe collectie raceschoenen en mtb schoenen types worden hieronder uitgelicht:

 

Spiuk Fietsschoenen Race en MTB

 

Spiuk Raceschoen Aldama Road Carbon

De raceschoen Aldama Road Carbon heeft een vernieuwde RLX3 carbon zool, waardoor de raceschoen nog lichter wordt en ook stijver is. Hierdoor is het gewicht van deze raceschoen 250 gram in maat 42. Deze stijve raceschoen is voorzien van het Direct Air Flow systeem die de ventilatie stimuleert. Dit in combinatie met een zeer luchtige inlegzool, waardoor zweetvoeten tot het verleden horen. De BOA®-sluitsysteem die in de Aldama Road Carbon verwerkt zit, die sluit de schoen over de gehele wreef en dit in combinatie met zijn flexibele stof zorgt ervoor dat hij gegoten om je voet zit. Daarom is deze schoen ook geschikt voor bredere voeten.

 

Spiuk Mountainbike schoen Aldapa Carbon

De mountainbike schoen Aldapa MTB Carbon heeft een K3 (3mm) brede vezels carbon zool, waardoor de mountainbikeschoen nog lichter wordt en ook stijver is. Hierdoor is het gewicht van deze mtb schoen 315 gram in maat 44. Door de rubberen onderkant heb je grip tijdens modderige omstandigheden. In de zool is ook ruimte om extra noppen te plaatsen. De BOA®-sluitsysteem die in de Aldapa MTB Carbon verwerkt zit, die sluit de schoen over de gehele wreef en dit in combinatie met zijn flexibele stof zorgt ervoor dat hij gegoten om je voet zit. Daarom is deze schoen ook geschikt voor bredere voeten. Als laatste zit er een verstevigingstuk op de kwetsbare plekken (hiel en neus) voor een langere levensduur. 

 

Spiuk Raceschoen Aldama Road

De raceschoen Aldama Road heeft een advanced compositie die er voor zorgt, dat het een stijve raceschoen is en daarin verwerkt een Direct Air Flow systeem die de ventilatie stimuleert. Dit in combinatie met een zeer luchtige inlegzool, waardoor zweetvoeten tot het verleden horen. De BOA®-sluitsysteem die in de Aldama Road verwerkt zit, die sluit de schoen over de gehele wreef en dit in combinatie met zijn flexibele stof zorgt ervoor dat hij gegoten om je voet zit. Daarom is deze schoen ook geschikt voor bredere voeten.

 

Spiuk Mountainbike schoen Aldapa

De mountainbike schoen Aldapa MTB heeft een kunststof composiet zool (glasvezel en polyamide), waardoor de mountainbikeschoen voldoende ondersteuning geeft voor het voetbed en ook stijver is. Hierdoor is het gewicht van deze mtb schoen 335 gram in maat 43. Door de rubberen onderkant heb je grip tijdens modderige omstandigheden. In de zool is ook ruimte om extra noppen te plaatsen. De BOA®-sluitsysteem die in de Aldapa MTB verwerkt zit, die sluit de schoen over de gehele wreef en dit in combinatie met zijn flexibele stof zorgt ervoor dat hij gegoten om je voet zit. Daarom is deze schoen ook geschikt voor bredere voeten. Als laatste zit er een verstevigingstuk op de kwetsbare plekken (hiel en neus) en een extra versterking bij de neus voor een langere levensduur.

 

Spiuk Kleding

Martens Tweewielers vindt het heel belangrijk dat tijdens het racefietsen of mountainbiken iedereen de juiste kleding heeft. Daarom is er gekozen om heren jacks en dames jacks in het assortiment te hebben. Voor extreem koud en regenachtig weer is een speciale profit cold & rain lijn uitgekomen die speciaal bij dit weer gedragen kan worden. Door speciale stoffen te gebruiken kan je in de wintertijd nog goed door blijven fietsen. Handschoenen  zijn ook belangrijk wanneer het iets kouder gaat worden. Als laatste is er ook regenjas toegevoegd aan het assortiment.

Spiuk Kleding racefietsen en mountainbike

 

Spiuk Helmen

Tijdens het racefietsen en mountainbiken is een fietshelm noodzakelijk. De fietshelm moet goed aansluiten op het hoofd en deze mag natuurlijk mooi zijn ook! Met de helmen van Spiuk gaat dit zeker lukken. De comfortabele en veilige helmen zijn de twee kernwaardes bij de Spiuk Eleo helmen. De kleine details die in de helmen verwerkt zitten die ga je merken tijdens het fietsen, zoals de airflow-technologie bijvoorbeeld. Bekijk hier het assortiment van de Spiuk helmen!

Spiuk Eleo Helmen

 spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen