Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Nieuws

 • Lichtjestocht 2023

  Lichtjestocht 2023

  Vrijdag 3 november is de lichtjestocht gereden in Rucphen, het was weer een geslaagd evenement met een opbrengst van maar liefst € 5.800,- voor het goede doel. De mountainbike tocht die begon en eindigde bij Speelboerderij Den Scherpenberg..

  lees verder >
 • Lake Shoe Fit Event Martens Tweewielers & Velosomatic

  Lake Shoe Fit Event Martens Tweewielers & Velosomatic

  Zaterdag 17 december 2022: Lake Shoe Fit Event bij Martens Tweewielers. Voetmeting en schoenadvies door Christian van Asten van Lake Cycling. Afstellen schoenplaatjes door Nelis Koeken van Velosomatic. Lake Fietsschoenen Voeten zijn er in..

  lees verder >
 • Mountainbike Clinic Martens Tweewielers

  Mountainbike Clinic Martens Tweewielers

  Zaterdag 17 december 2022: Mountainbike Clinic bij Martens Tweewielers Met onze allround mountainbike clinic zullen wij alle vaardigheden van het mountainbiken uitleggen. Stap voor stap brengen we je alle rijtechnieken bij. We gaan samen op pad,..

  lees verder >
 • De lichtjestocht van 2022

  De lichtjestocht van 2022

  Vrijdag 4 november is de lichtjestocht gereden in Rucphen, het was weer een geslaagd evenement met een opbrengst van maar liefst € 5.600,- voor het goede doel. De mountainbike tocht die begon en eindigde bij Speelboerderij Den Scherpenberg..

  lees verder >
 • In afwachting van Cube 2023 modellen

  In afwachting van Cube 2023 modellen

  Nog eventjes! Binnenkort komen de Cube 2023 modellen uit. De modellen die bij ons binnekomen, komen online op de website te staan. Het is al mogelijk om de modellen op papier te bekijken bij ons in de winkel. Ook is het mogelijk om een fiets bij ons..

  lees verder >
 • De nieuwste Garmin Egde 1040!

  De nieuwste Garmin Egde 1040!

  De nieuwste Garmin Edge 1040 is aangekomen in de winkel van Martens Tweewielers! Deze onvermoeibare fietscomputer heeft een paar mooie upgrades ten opzichte van zijn voorganger, de Edge 1030. Zo is de wereldwijde navigatie nog nauwkeuriger dankzij de..

  lees verder >
 • De eerste Levit fietsen zijn gearriveerd!

  De eerste Levit fietsen zijn gearriveerd!

  De eerste LEVIT fietsen zijn gearriveerd! Bijna een jaar nadat wij het dealership met LEVIT zijn aangegaan hebben de eerste fietsen hun eerste kilometers al mogen rijden. Zo zijn enkele LEVIT Nefel fietsen bij ons binnengekomen en we zijn er super..

  lees verder >
 • Cube 2022 modellen gelanceerd!!

  Cube 2022 modellen gelanceerd!!

  Het is zo ver! Alle Cube fietsen die wij binnen gaan krijgen, staan sinds vandaag online op de website. Bekijk de Cube 2022 modellen online en kom naar onze winkel te Rucphen om te sparren over de diverse modellen, maten en krijg hier deskundige..

  lees verder >
 • Castelli Fietskleding Nieuw in het assortiment

  Castelli Fietskleding Nieuw in het assortiment

  Castelli Fietskleding Nieuw in het assortiment Wij gaan vanaf het najaar de nieuwe Castelli kledinglijn toevoegen aan ons assortiment. Castelli staat bekend om zijn strakke looks. Castelli met zijn klassieke Italiaanse design, zorgt ervoor dat je..

  lees verder >
 • Nieuw Dealership met LEVIT

  Nieuw Dealership met LEVIT

  Nieuw e-bike merk bij Martens Tweewielers te Rucphen! Met het merk LEVIT proberen wij te voldoen aan de verwachtingen van de klanten met een grotere voorraad, nieuwe innovaties en diversiteit in onze e-bike collectie. Het merk LEVIT LEVIT..

  lees verder >
 • Garmin fietsnavigatie iets voor jou?

  Garmin fietsnavigatie iets voor jou?

  In de winkel krijgen wij vaak de vraag of wij Garmin fietsnavigaties verkopen. Om aan deze vraag te voldoen zijn er diverse fietscomputers toegevoegd aan het assortiment! Wat zijn de voordelen van de Garmin fietscomputers..

  lees verder >
 • Cannondale Technische Cursus 2020 Electrische Racefiets en nog veel meer

  Cannondale Technische Cursus 2020 Electrische Racefiets en nog veel meer

  Vandaag weer naar onze jaarlijkse cursus geweest bij Cannondale.We zijn weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vernieuwde technieken.Dit geeft ons een duidelijk overzicht en inkijk in het geen wat wij u graag willen aanbieden in..

  lees verder >
 • Gazelle Paris C7 HMB 2020 en de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020

  Gazelle Paris C7 HMB 2020 en de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020

  GAZELLE 2020 NIEUWS Hierboven is de Gazelle Paris C7 HMB Navy Mat 2020 weergeven. Deze fiets is tevens ook verkrijgbaar in de kleur Sienna Mat. Hierboven is de Gazelle Paris C7 Plus HMB Mat Zwart 2020 weergeven. De bovenstaande..

  lees verder >
 • Cube 2020 modellen

  Cube 2020 modellen

  12-08-2019 Vanaf 14 augustus zijn de Cube 2020 modellen te bewonderen en te bestellen bij ons! Klik hier om deze modellen te kunnen bekijken! Voor de Super Sale van de Cube Modellen Klik hier! 03-07-2019 CUBE LITENING C:68: DE NIEUWE..

  lees verder >
 • Cannondale 2020 nieuws

  Cannondale 2020 nieuws

  SUPER SALE Cannondale overjaarse modellen! Cannondale F-si en Scalpel te verkrijgen voor de goedekoopste prijzen van Europa! Klik hier voor deze aanbiedingen te bekijken! 08-08-2019 De eerste Cannondale 2020 modellen zijn bij ons..

  lees verder >
2 bladeren pagina's:12volgende


spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen