Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Nieuws

 • De eerste Levit fietsen zijn gearriveerd!

  De eerste Levit fietsen zijn gearriveerd!

  De eerste LEVIT fietsen zijn gearriveerd! Bijna een jaar nadat wij het dealership met LEVIT zijn aangegaan hebben de eerste fietsen hun eerste kilometers al mogen rijden. Zo zijn enkele LEVIT Nefel fietsen bij ons binnengekomen en we zijn er super..

  lees verder >
 • Cube 2022 modellen gelanceerd!!

  Cube 2022 modellen gelanceerd!!

  Het is zo ver! Alle Cube fietsen die wij binnen gaan krijgen, staan sinds vandaag online op de website. Bekijk de Cube 2022 modellen online en kom naar onze winkel te Rucphen om te sparren over de diverse modellen, maten en krijg hier deskundige..

  lees verder >
 • Castelli Fietskleding Nieuw in het assortiment

  Castelli Fietskleding Nieuw in het assortiment

  Castelli Fietskleding Nieuw in het assortiment Wij gaan vanaf het najaar de nieuwe Castelli kledinglijn toevoegen aan ons assortiment. Castelli staat bekend om zijn strakke looks. Castelli met zijn klassieke Italiaanse design, zorgt ervoor dat je..

  lees verder >
 • Nieuw Dealership met LEVIT

  Nieuw Dealership met LEVIT

  Nieuw e-bike merk bij Martens Tweewielers te Rucphen! Met het merk LEVIT proberen wij te voldoen aan de verwachtingen van de klanten met een grotere voorraad, nieuwe innovaties en diversiteit in onze e-bike collectie. Het merk LEVIT LEVIT..

  lees verder >
 • Garmin fietsnavigatie iets voor jou?

  Garmin fietsnavigatie iets voor jou?

  In de winkel krijgen wij vaak de vraag of wij Garmin fietsnavigaties verkopen. Om aan deze vraag te voldoen zijn er diverse fietscomputers toegevoegd aan het assortiment! Wat zijn de voordelen van de Garmin fietscomputers..

  lees verder >
 • Cannondale Technische Cursus 2020 Electrische Racefiets en nog veel meer

  Cannondale Technische Cursus 2020 Electrische Racefiets en nog veel meer

  Vandaag weer naar onze jaarlijkse cursus geweest bij Cannondale.We zijn weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vernieuwde technieken.Dit geeft ons een duidelijk overzicht en inkijk in het geen wat wij u graag willen aanbieden in..

  lees verder >
 • Gazelle Paris C7 HMB 2020 en de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020

  Gazelle Paris C7 HMB 2020 en de Gazelle Paris C7 Plus HMB 2020

  GAZELLE 2020 NIEUWS Hierboven is de Gazelle Paris C7 HMB Navy Mat 2020 weergeven. Deze fiets is tevens ook verkrijgbaar in de kleur Sienna Mat. Hierboven is de Gazelle Paris C7 Plus HMB Mat Zwart 2020 weergeven. De bovenstaande..

  lees verder >
 • Cube 2020 modellen

  Cube 2020 modellen

  12-08-2019 Vanaf 14 augustus zijn de Cube 2020 modellen te bewonderen en te bestellen bij ons! Klik hier om deze modellen te kunnen bekijken! Voor de Super Sale van de Cube Modellen Klik hier! 03-07-2019 CUBE LITENING C:68: DE NIEUWE..

  lees verder >
 • Cannondale 2020 nieuws

  Cannondale 2020 nieuws

  SUPER SALE Cannondale overjaarse modellen! Cannondale F-si en Scalpel te verkrijgen voor de goedekoopste prijzen van Europa! Klik hier voor deze aanbiedingen te bekijken! 08-08-2019 De eerste Cannondale 2020 modellen zijn bij ons..

  lees verder >
 • Mountainbike routes omgeving Rucphen

  Mountainbike routes omgeving Rucphen

  Met deze mountainbike routes kan je de zondagen makkelijk doorkomen en dit gewoon in de buurt! Welke routes moeten we toevoegen aan deze lijst? We horen het graag! Als eerste beginnen we met de mountainbike route van de Rucphense bossen. Deze..

  lees verder >
 • Laat je vader een keer zweten!

  Laat je vader een keer zweten!

  Deze elektrische kinderfiets is voor de stoere mountainbikers tussen de 6 en 11 jaar. De Cube Acid Hybrid 240 youth is te huren bij Martens Tweewielers voor €35,- per dag. Je vader en/of moeder kunnen bijhouden of zelfs te verslaan op de..

  lees verder >
 • Special edition Cannondale F-si Carbon 3 / 4 (1x11 speed)

  Special edition Cannondale F-si Carbon 3 / 4 (1x11 speed)

  Na aanleiding van verhalen van verschillende klanten en onze eigen ervaring hebben wij een special edition gebouwd met een singlespeed voor. Voor de rest is de mountainbike evenredig aan de normale Cannondale F-si Carbon 3 of 4. Deze fiets staat..

  lees verder >


spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen