Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen
08 juli 2021

Castelli Fietskleding Nieuw in het assortiment

Castelli Fietskleding Nieuw in het assortiment

 

Wij gaan vanaf het najaar de nieuwe Castelli kledinglijn toevoegen aan ons assortiment. Castelli staat bekend om zijn strakke looks. Castelli met zijn klassieke Italiaanse design, zorgt ervoor dat je gezien mag worden met je fietsmaten! De belangrijkste kledingstukken voor de winter zijn toegevoegd aan ons assortiment, namelijk Castelli Jacks en lange fietsbroeken voor de koudere dagen. Hier horen natuurlijk ook diverse kledingstukken bij zoals fietssokken, handschoenen, bandana’s en fietsmutsen.

 

In de korte fietsbroeken en lange fietsbroeken zitten diverse zeems verwerkt, zoals de  Progetti X² Air zeem welke zeer hoogwaardig is. Castelli staat met deze zeem bekend om extreem veel comfort tijdens de lange afstanden.

 

Voor de personen wie liever in een shirt fietsen, kunnen gebruik maken van beenstukken en armstukken tijdens de koudere dagen op de fiets. De fietsshirten zijn voorzien van een stretch stof welke aansluit op de pasvorm van de persoon. Kortom zijn wij super trots om deze hoogwaardige kledinglijn toe te gaan voegen aan ons kledingassortiment!

 Castelli 2022 Wintercollectie

 

 



« terug


spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen