Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen
03 augustus 2021

Cube 2022 modellen gelanceerd!!

 

Het is zo ver! Alle Cube fietsen die wij binnen gaan krijgen, staan sinds vandaag online op de website. Bekijk de Cube 2022 modellen online en kom naar onze winkel te Rucphen om te sparren over de diverse modellen, maten en krijg hier deskundige advies! 

 

Cube heeft dit jaar weer een fantastische collectie weten weg te zetten met Cube Heren Mountainbikes 2022, Cube Dames Mountainbikes 2022 en Elektrische Cube Mountainbikes 2022.  Natuurlijk heeft Cube ook gedacht aan de sportieve fietsers voor op de weg. Met de Cube racefietsen met o.a. de Cube Agree C:62 met een vernieuwd frame en de Cube Gravel bikes voor op de weg en bospaden. 

 

In 2022 zijn de Cube elektrische fietsen weer voorzien van de hoogwaardige Bosch middenmoters. De bekende Touring E-Bikes en Kathmandu E-Bikes zijn in 2022 voorzien van de innertube Bosch accu's. De kinderfietsen hebben in 2022 nieuwe kleuren gekregen. Kortom zit er in de Cube 2022 model voor ieder persoon een fiets bij, alleen zijn er maar enkele modellen beschikbaar. Daarom is het nodig om er snel bij te zijn!   

 

Cube 2022 Collectie



« terug


spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen