Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen
01 mei 2021

Garmin fietsnavigatie iets voor jou?

 

In de winkel krijgen wij vaak de vraag of wij Garmin fietsnavigaties verkopen. Om aan deze vraag te voldoen zijn er diverse fietscomputers toegevoegd aan het assortiment!

 

Wat zijn de voordelen van de Garmin fietscomputers (fietsnavigatiesysteem)?

  • Makkelijk je gereden routes naar Strava uploaden
  • Routes downloaden en nooit meer verkeerd rijden
  • Direct je resultaten meten en uploaden naar de Garmin app
 

Ideale fietsnavigatie voor de recreatieve fietser:

De Garmin Navigatiesysteem Edge Explore is perfect voor de recreatieve fietser, omdat de Garmin Edge Explore de belangrijkste functies aan boord heeft. Zo kan de Garmin Edge Explore gekoppeld worden aan een hartslagmeter en de bediening van het navigatiesysteem is door middel van een touchscreen.

Garmin Edge 830 Fietscomputer voor de Fanantieke Fietser

 

Ideale fietsnavigatie voor de prestatiegerichte fietser:

De Garmin Navigatiesysteem Edge 830 is perfect voor de prestatiegerichte fietser, omdat de Garmin Edge 830 de belangrijkste functies aan boord heeft en net iets meer! Zo kan de Garmin Edge 830 gekoppeld worden aan een vermogensmeter voor extra accurate trainingsdata. De Garmin Edge 830 fietscomputer heeft een bediening door middel van een touchscreen. In de Garmin app kan onder andere de trainingsstatus worden bijgehouden. Compatibel met een indoor-trainer is één van de extra functies van de luxe Garmin Edge 830 fietscomputer. Als laatste kan de voedingsadvies aangegeven worden tijdens de ritten, wanneer je het beste kan eten en drinken.

 
 Garmin Edge Fietscomputer voor de Recreatieve Fietser



« terug


spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen