Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen
12 november 2022

Lake Shoe Fit Event Martens Tweewielers & Velosomatic

Zaterdag 17 december 2022: Lake Shoe Fit Event bij Martens Tweewielers.

 

Voetmeting en schoenadvies door Christian van Asten van Lake Cycling. Afstellen schoenplaatjes door Nelis Koeken van Velosomatic.

 

Lake Fietsschoenen

 

Voeten zijn er in behoorlijk wat uiteenlopende vormen en maten. Het is dan ook niet altijd makkelijk om een schoen te vinden die past. Veel schoen fabrikanten hebben een vrij beperkt aanbod buiten de standaard maten/voetvormen. Hierdoor fietsen helaas heel veel mensen rond met een schoen die eigenlijk helemaal niet past bij de vorm van hun voeten. Klachten zoals tintelende voeten, drukpunten of brandende voeten kunnen samenhangen met een niet goed passende schoen. Hiervoor voeren wij de voetmeting uit.

 

 

De fietsschoenen van Lake onderscheiden zich door de unieke modellen qua pasvorm. De schoenen worden ontwikkeld met diverse specifieke leesten voor ieder zijn specifieke voetvorm. Lake onderscheid zich met name door de variatie in breedtematen en instapvolumes en werken zij met veel modellen in halve maten. Daarnaast is er keuze uit soepel kangoeroe-leer voor optimaal comfort, een vormbare hiel-cup en zijn er verschillende zooltypes qua stijfheid voor ieder zijn fietsdoelen; van high-performance race schoenen met carbon plaat tot instapmodellen met nylon.

 

Het event


Zaterdag 17 december kunt u vanaf 9 uur vrijblijvend binnenlopen bij ons in de winkel om door Christian van Asten het assortiment van Lake toegelicht te krijgen uw voeten te laten opmeten. Neem vooral je huidige schoenen mee, er kan dan goed gekeken worden waarom je huidige schoen wel of niet bij je past. Bij aanschaf van een paar schoenen zal onze bikefitter Nelis Koeken van Velosomatic de schoenplaatjes verder voor u afstellen. De koffie staat natuurlijk klaar, tot dan!

 

Goed om te weten

Deze dag organiseren wij ook een MTB-clinic, deze zal plaatsvinden van 10.00-12.00 en zou dus mooi gecombineerd kunnen worden met dit event! Voor de MTB-clinic is een inschrijving vooraf nodig. Dit kan simpel via een mailtje naar info@martens-tweewielers.nl. De kosten van de clinic zijn €10,-. Deze kunt u betalen bij aanvang van de clinic in onze winkel. Voor meer info: klik hier



« terug


spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen