Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen
12 november 2022

Mountainbike Clinic Martens Tweewielers

Zaterdag 17 december 2022: Mountainbike Clinic bij Martens Tweewielers


Met onze allround mountainbike clinic zullen wij alle vaardigheden van het mountainbiken uitleggen. Stap voor stap brengen we je alle rijtechnieken bij. We gaan samen op pad, maken oefeningen en nemen de tijd voor analyse en feedback. Zowel inhoud als tempo stellen we in op het niveau van de deelnemers.

 

Wat gaan we doen:  

  • De juiste houding op de mountainbike
  • Balans, coördinatie en controle
  • Schakelen, hoe en wanneer?
  • Remtechniek, hoe en wanneer remmen?
  • Bochten nemen, vlakke bocht, kuipbocht
  • Hindernissen nemen
 
Deze onderwerpen zullen we afhankelijk van de groepssamenstelling en wensen aan bod laten komen. Wil je een hindernis overslaan? Geen probleem!
 
 

Waar en wanneer?

We zullen de mountainbike clinic geven op zaterdag 17 december. We starten bij onze winkel in Rupchen om 10 uur. De gehele clinic zal ongeveer 2 uur duren. Dit is inclusief uitleg waarbij we regelmatig even rust nemen. De clinic wordt gegeven door Martijn Braspenning. Martijn werkt bij ons en hij fietst wedstrijden op de mountainbike op nationaal niveau. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met zowel de fiets als de auto. Bij de winkel is een grote parkeerplaats waar u de auto kwijt kunt.
 
 

Inschrijven:

Voor deze clinic dient u zich van te voren in te schrijven via een mailtje naar info@martens-tweewielers.nl. De kosten van de clinic zijn €10,-. Deze kunt u betalen voor aanvang bij ons in de winkel. 
 
 

Goed om te weten:

Op deze dag is er ook een mogelijkheid bij ons in de winkel om nieuwe schoenen aan te laten meten door 2 specialisten die deze dag aanwezig zijn. Voor meer informatie: klik hier



« terug


spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen