Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Spiuk-schoenen

Spiuk-schoenen

Spiuk schoenen zijn door gepassioneerde fietsers ontworpen en hebben elk detail uit het oogpunt van de fietser bekeken en uitgevoerd. Hierdoor heeft Spiuk een mooie naam opgebouwd in het wielercircuit. Steeds meer mensen worden overtuigd door de goede prijs-kwaliteit verhouding van Spiuk. De fietsschoenen zijn er in speciale race- en mtb modellen. Het instap model ligt onder de 100 euro grens en is hierdoor uitermate geschikt voor de ambitieuze beginner. U heeft voor dit bedrag een schoen waar u jaren plezier aan beleeft. Natuurlijk heeft Spiuk ook duurdere schoenen met de nieuwste technologie.
Spiuk heeft ook race- en mtb fietsschoenen met carbon zolen, hierdoor is de schoen een stuk stijver en is het gewicht ook een stuk lager.
Met het Thermo Mold Shell materiaal zijn sommige Spiuk schoenen in staat de vorm van uw voet perfect aan te nemen. U kunt de schoenen in de oven zetten, 15 minuten lang verhitten tot 60 graden. U dient hierna de schoenen aan te doen en de schoenen zullen zich perfect aanpassen aan uw voeten. Het Thermo Mold materiaal is ook zeer glad, waardoor de schoenen gemakkelijk schoon te maken zijn.
Voor extra comfort hebben Spiuk mtb- en race schoenen 2 paar inlegzolen, voor winter- en zomerseizoen.
Wat populaire Spiuk modellen zijn:  15RC,  UHRA-R, 15MC en Risko.
Dus wilt u Spiuk fietsschoenen kopen, bestel ze bij Martens Tweewielers in Rucphen!