Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Sportvoedingsadvies voor fietsers

 

Martens Tweewielers heeft een groot aanbod aan sportvoeding voor tijdens het fietsen. Wil je meer te weten komen over het gebruik van sportvoeding, bewegen en ook nog eens afvallen? Dan verwijzen wij u door naar Health Coach Ilona.

 

Sportvoedingstraject Health Coach Ilona

Health Coach Ilona helpt je met een advies wat persoonlijk en op maat wordt gemaakt. Wil jij meer te weten komen over onderstaande punten? Dan is het volgen van een traject wellicht wat voor jou! 

  • Wil jij afvallen combineren met fietsen? 
  • Is fietsen nou ook een grote hobby van je en wil je nu eindelijk eens weten hoe het zit met gelletjes, poeders en repen ?
  • Wat je het beste eet en drinkt voor, tijdens en na het fietsen ?
  • Wat een ultieme voorbereiding is op een lange tocht of beklimming ?
  

Door het traject te volgen zit je prettiger op de fiets, haal je meer uit de trainingen en beleef je er nóg meer plezier aan!

 

Ilona Health Coach 

Ilona Roepen van Health Coach Ilona heeft een praktijk in Sprundel, waarin mensen begeleid worden bij het afvallen en waar ook sportvoedingsadvies wordt gegeven aan met name wielrenners en mountainbikers.

 

Ilona is zelf ook regelmatig op de fiets te vinden en een aantal jaar geleden heeft dit er mede voor gezorgd dat ze 30 kg is afgevallen. Een passie voor gezonde voeding en sport is toen ontstaan en daar heeft ze haar beroep van gemaakt.


Kijk voor meer informatie op de website of  stuur een mail naar sportvoeding@hcilona.nlDe komende tijd worden wat voedingsadviezen gedeeld via deze pagina of de website van Health Coach Ilona.

Health By Ilona
spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen