Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

SQLab Step & Fit inlegzolen

SQLab Step & Fit Systeem voor voeten

 

Heeft u slapende voeten of dove tenen tijdens het fietsen? Dan kan het zo maar zijn dat u deze problemen oplost met een set zooltjes van SQ-Lab. Deze zooltjes zijn speciaal ontworpen voor  gebruik tijdens het fietsen.  Vaak zijn de voeten het ondergeschoven kindje. De grootste aandacht gaat meestal uit naar de zit positie, terwijl de voeten zorgen voor de aandrijving. Zeker onder hoge belasting word de voorvoet niet ontzien en kan hierdoor de knie uit de optimale as raken wat de kans op vervelende blessures aanzienlijk kan verhogen.

 

SQ-LAB inlegzolen:

De  SQ-Lab inlegzolen zijn er in 3 verschillende basismodellen voor ieder voettype. Ook als u geen klachten heeft, adviseren wij inlegzooltjes tijdens het fietsen te gebruiken om blessures te voorkomen.
Veel professionele wielrenners rijden met deze SQ-Lab fietsschoenzooltjes, maar ook veel toerfietsers zijn blij met het grote comfort,   waarmee de knieën merkbaar worden ontzien,  deze    zolen bieden . Het maakt hierbij niet uit of de zolen gebruikt worden in speciale fietsschoenen of in normale schoen.

 

SQ-Lab Footdisc voetmeetsystem:

Deze meting kunt u uit laten voeren in onze winkel of   op afspraak in de aangrenzende praktijkruimte van fysiotherapeut en bewegingswetenschapper, Nelis Koeken.  Door het plaatsen van uw voeten op het meetsysteem wordt  het type voet bepaald. Hierna  wordt  de  beenas bekeken. Met deze gegevens bepalen we welke inlegzool voor u het beste geschikt is.

 

Wanneer u de meting in de winkel uit laat voeren biedt Martens Tweewielers u deze meting  GRATIS aan bij aankoop van een paar inlegzolen. U hoeft hiervoor geen afspraak voor te maken.

 

Martens Tweewielers dé juiste plek voor al uw fiets gerelateerde metingen:

 

Bij Martens Tweewielers Rucphen vinden we het heel erg belangrijk dat u met veel plezier op de fiets zit. Of het nu voor woon-werkverkeer is of voor een uitdagende , sportieve fietstocht, als u pijntjes heeft, heeft u minder fietsplezier. Daarom hebben wij naast dit  SQ-Lab Step & Fit systeem voor zooltjes op maat, nog diverse andere meetsystemen om zo de "perfect-ride" te creeëren.

Wij bieden u aan:

 

Heeft u zeer complexe klachten of wilt u nog meer uit uzelf en uw fiets halen, dan adviseren wij u om naar onze partner Velosomatic te gaan. Hier kunt u op afspraak terrecht voor de dynamische fietsmeting en/of trainingschema's. Velosomatic is gevestigd in onze winkel. Hierdoor is nadat de meting is uitgevoerd, het aanpassen van uw fiets ook snel en direct  uit te voeren.

 

 

 

 spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen