Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Statische Fietsmeting

Uw fiets op maat door onze statische fietsmeting!

 

Om bij de aanschaf van uw nieuwe fiets een goede start te maken voeren wij een gratis statische fietsmeting uit. Dit doen wij voor zowel de racefiets, mountainbike en trekking fiets. Gedurende de meting worden zadelpositie en stuur afgesteld op u persoonlijke rijstijl en lichaamseigenschappen om rugklachten, nekklachten en knieklachten te voorkomen.

 

Tijdens de meting wordt u op de eigen fiets geplaatst en wordt aan de hand van de o.a. de kniehoek, schouderhoek en handpositie de fiets afgesteld en nagemeten.

 

 

 

 

De prijs van de Statische Fietsmeting bedraagt: €50,-*. Bij aanschaf van een nieuwe fiets bij ons wordt deze meting gratis uitgevoerd*.

*Dit is exclusief eventuele bijkomende kosten voor nieuwe onderdelen die nodig zijn om de zitpositie te optimaliseren.

 

Bij specifieke klachten of blessures tijdens het fietsen kunt u ook bij ons terecht! Bij klachten rondom de contactpunten zitvlak, handen en/of voeten kunt u ook een specifieke zadelmeting, schoenmeting of stuurmeting uit laten voeren bij ons.

Bij complexe klachten kunt u terecht bij Nelis Koeken (Velosomatic) voor een Dynamische Fietsmeting. Hierin kan de combinatie gemaakt worden met een specifieke zadeldrukmeting, het aanmeten van custom zolen en/of een dynamische stuurmeting. Deze aanpassingen kunnen u ook helpen efficiënter te gaan fietsen, daarnaast kan via een aerometing uw prestatie verder verbeterd worden.spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen