Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Tintelende vingers tijdens fietsen

SQlab/Ergon Handvatten en sturen dragen bij aan langer fietsplezier

 

Handvatten

Heb je last van tintelende vingers aan de buitenzijde van de hand, dan is het raadzaam om een ergonomisch gevormde handvatten te monteren. Deze handvatten zorgen er voor dat de bloeddoorstroming beter wordt. Deze worden bij ons in de winkel aangeboden van de merken SQ Lab en Ergon

 

Sturen

Voor slapende vingers aan de binnenste vingers is het belangrijk dat de pols en de hand meer in een rechte lijn blijven, zodat er minder zenuwafklemming ontstaat. Dit is in de meeste gevallen te verhelpen met een stuur. Bij een mountainbike wordt vaak gebruik gemaakt van een backsweep mtb stuur . Deze sturen zijn te verkrijgen van SQ Lab in alle soorten en maten (verschillende krommingen).

 

Bij een race fiets is dit vaak al te regelen door je stuur naar je toe te kantelen. Het is ook belangrijk om de druk op het stuur te verlagen door goede handschoenen en een wat dikker stuurlint of een ergonomisch handvat. 

 

Voor meer advies bent u altijd welkom bij ons in de winkel te Rucphen! 

 

Martens Tweewielers dé juiste plek voor al uw fiets gerelateerde metingen:

 

Bij Martens Tweewielers Rucphen vinden we het heel erg belangrijk dat u met veel plezier op de fiets zit. Of het nu voor woon-werkverkeer is of voor een uitdagende , sportieve fietstocht, als u pijntjes heeft, heeft u minder fietsplezier. Daarom hebben wij naast dit  Sqlab/Ergon Handvatten en sturen meting, nog diverse andere meetsystemen om zo de "perfect-ride" te creeëren.

Wij bieden u aan:

 

Heeft u zeer complexe klachten of wilt u nog meer uit uzelf en uw fiets halen, dan adviseren wij u om naar onze partner Velosomatic te gaan. Hier kunt u op afspraak terrecht voor de dynamische fietsmeting en/of trainingschema's. Velosomatic is gevestigd in onze winkel. Hierdoor is nadat de meting is uitgevoerd, het aanpassen van uw fiets ook snel en direct  uit te voeren.spacer
Locatie Martens-Tweewielers Rucphen