Menu Advies nodig?
Onze winkel in Rucphen

Werkplaats

Werkplaats

Martens Tweewielers beschikt over een professionele werkplaats met 6 werkstations. Hier streven onze technische specialisten er naar om de reparatie van uw fiets vakkundig en zo snel mogelijk uit te voeren. Ons streven is altijd de eerstvolgende werkdag mits de onderdelen die nodig mochten zijn voorradig zijn. In het zomerseizoen kan het voor komen dat u door grote drukte iets langer moet wachten op een reparatie.

  


LET OP

Martens Tweewielers repareert alleen elektrische fietsen van de merken waar wij dealer van zijn en waar wij kennis van hebben genomen doormiddel van cursussen: 
Sparta, Koga, Batavus, Gazelle, Cannondale en Cube.

 

Enkele voorbeelden van onze werkplaats uurtarieven voor een aantal reparaties (excl. materiaal):

 

Het uurtarief is

€ 50 ,-  per uur 

Plakkenbinnenband voor/achter

€  10,-

 

 Het Arbeidsloon van vervangen van binnenband/buitenband voor/achter

 

 Met uitvalnaaf:

€ 12,50

Met  trommelrem/rollerbrake

€ 15-

Met wieldemontage (E-bikes)

€ 30,-

Kinderfiets  achterwiel

€ 20,-

Voorwiel  Gazelle  innergy

€ 22,50

 

Ketting smeren/spannen

    € 2,50

Wiel vlechten

    €  70,-

 

Wanneer u bij Martens Tweewielers een fiets voor of achterzitje,  fietscomputer, fietstas en/of fietsmand aanschaft, monteren wij indien gewenst uw aankoop direct GRATIS voor u op uw fiets.

 

 Martens Tweewielers is erkend reparateur van Lefty, Fox, Rock Shox en Manitou verende vorken. Ons gediplomeerd personeel demonteert in geval van reparatie de voorvork, stelt een diagnose op en biedt u een passende offerte aan voor de uit te voeren reparatie.

  

Lefty (Ocho) vork 100 uurbeurt (2.000km) 

 

Martens Tweewielers biedt de mogelijkheid om de 100 uur servicebeurt van uw Lefty (Ocho) voorvork uit te laten voeren in onze eigen werkplaats. Het grootste voordeel voor u is, dat in tegenstelling tot voorheen, uw fiets niet langer meer opgestuurd hoeft te worden naar fabrikant Cannondale. Omdat wij het jammer vinden dat onze klanten daardoor vaak hun fiets een weekend moeten missen, heeft ons technisch personeel een opleiding gehad zodat wij voortaan bevoegd zijn om onderhoud en reparaties aan deze verende voorvork van Cannondale uit te voeren. De Lefty onderhoudsbeurt bestaat o.a. uit het vervangen van de seals in de Lefty en tevens de naaldlagers spoelen en hier de  smering van verversen. Ook wordt de vork gelijk gereset en terug op druk gezet. 
Deze beurt word door Cannondale aanbevolen na 100 uur fietsplezier (+/-  2.000 km). 
Deze beurt kunt voeren wij voor u uit voor slechts  € 100,- en zorgt er voor dat uw voorvork weer klaar is voor uren rijplezier en u verzekert van een goede werking.